Schmeichel wordt bij Leicester klaargestoomd voor rentree

15 december 2016 – Kasper Schmeichel hoopt binnenkort weer op het veld te staan bij Leicester City. De Deense doelman miste sinds begin november alle wedstrijden van de regerend Engels kampioen vanwege een handbreuk, maar trainde donderdag voor het eerst weer mee met de groep. 

Schmeichel wordt bij Leicester klaargestoomd voor rentree

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Kasper heeft uitstekend getrainer", vertelt Claudio Ranieri tegen de BBC. Het lijkt erop dat de Italiaan hem dit weekend alweer wil gebruiken als Leicester op bezoek gaat bij Stoke City. "We controleren hem vrijdag, maar de hand zit er goed uit."

Afgelopen seizoen stond Schmeichel - die afgelopen zomer een nieuw contract voor vijf seizoenen tekende - alle wedstrijden in de basisopsteling van Leicester. Dit seizoen miste hij er al acht. In die duels kreeg reservedoelman Ron-Robert Zieler vijftien tegentreffers. Schmeichel kreeg er in evenveel duels twaalf om zijn oren. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd