Nederland
0 – 0
Argentinië

Heerenveen haalt zestienjarige Deens jeugdinternational

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 december 2016 – sc Heerenveen heeft wederom een speler uit Scandinavië aangetrokken. Het gaat dit keer om de zestienjarige Emil Frederiksen. De Deense jeugdinternational komt per 1 januari over van Viborg FF en tekent in Friesland een contract voor 2,5 jaar.

Heerenveen haalt zestienjarige Deens jeugdinternational

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Emil is een creatieve en technisch zeer vaardige speler met een goed gevoel voor positie", vertelt technisch manager Gerry Hamstra. "Hij heeft daarnaast ook nog scorend vermogen. We zijn dan ook blij dat we hem aan onze Jeugdopleiding kunnen toevoegen."

Frederiksen is een middenvelder, die zowel op links als op 'tien' uit de voeten kan. Bovendien komt hij uit een echte voetbalfamilie. Zijn vader Søren was in de jaren negentig en aan het begin van deze eeuw een zeer productieve spits bij zowel Viborg als AaB. Ook speelde hij zes keer voor de nationale ploeg, waarin hij één keer scoorde.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd