Barto bescheiden: "Hebben ook aardig staan verdedigen"

15 december 2016, 21:11

Martijn Barto kan voorlopig niet meer stuk bij SC Cambuur. De spits scoorde donderdagavond twee keer tegen Ajax, waardoor de Friezen via een 2-1 zege de nummer twee van de Eredivisie uit de KNVB-beker wisten te knikkeren. Toch prees de hij na afloop vooral zijn ploeggenoten.

"Ik denk dat iedereen wel heeft kunnen zien dat we ook aardig hebben staan te verdedigen. Dat deed iedereen, dat was het collectief", vertelt de aanvaller tegenover FOX Sports. "Ik ben blij als ik mag spelen, ik ben als ik scoor en vandaag was dat twee keer, volgens mij tegen wel een aardig cluppie."

"Ik kreeg vandaag drie kansen en ik maakte er twee", vervolgt Barto. "Die laatste had met binnenkant voet gemoeten, maar ik was niet rustig genoeg, dus dat kan ik mezelf verwijt. Maar vanavond verwijt ik mezelf en het team even helemaal niks. We hebben het keurig gedaan en mogen trots zijn."

Na deze mooie stunt, wil Barto eerst nog even in rust van de zege genieten voordat alle drukte op hem afkomt. "Ik denk dat ik nog even wacht met mijn telefoon aanzetten."

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen