Hulshoff: "Van te voren gezegd: dat willen wij ook"

16 december 2016, 00:39

In 1996 schakelde SC Cambuur Ajax uit in het bekertoernooi en in 2016 flikken de Friezen het weer. Trainer Sipke Hulshoff beseft zich dan ook ter dege dat zijn ploeg donderdag historie wist te schrijven door met 2-1 te winnen van de Amsterdammers.

"Ik ben hier twintig jaar geleden ook geweest, bij die wedstrijd die met 2-0 gewonnen werd en je hoort het, de mensen praten er nu nog over. Van te voren hebben we gezegd: ja, dat willen wij graag ook. En dat hebben we gedaan", vertelt de coach aan FOX Sports. "We wilden met lef spelen en dat zag je ook. Als we de bal hadden, probeerden we waar dat kon Ajax steeds onder druk te zetten."

"Het liep allemaal perfect", vervolgt de trots Hulshoff. "Het paste allemaal precies vanavond. De jongens waren supergeconcentreerd, superscherp. Op het einde zag je wel wat jongens omvallen. Maar toch, het puzzeltje paste vandaag precies. Een betere avond kon niet."

Tot slot waren er nog wat complimenten voor Martijn Barto, die twee keer scoorde. "Hij maakt prachtige goals. Hij is natuurlijk niet die supersnelle spits voorin. Maar komt hij in grote ruimtes een-tegen-een, dan gebruikt hij zijn lichaam goed en maakt hij ze geweldig af." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen