Bruns: "Het is niet goed te praten, maar ik verwijt Duarte niets"

15 december 2016, 23:13

Een vroege rode kaart voor Leirin Duarte maakte het bekeravontuur voor Heracles Almelo een stuk lastiger, dat erkende ook Thomas Bruns. Uiteindelijk leden de Overijsselaars een dikke nederlaag. Sparta won met maar liefst 0-3 in het Polman Stadion.

"Ik vond dat we uitstekend aan de wedstrijd begonnen, maar na die rode kaart met tien tegen elf, dan weet je dat het moeilijk wordt", vertelt de middenvelder voor de camera's van FOX Sports. "Het is een reactie van Duarte, denk ik. Hij krijgt de bal vol in zijn bakkes geschoten en daar doet de scheids niets aan. Het is niet goed te praten, maar daar doet de scheids niets aan. Het is niet goed te praten, maar ik verwijt hem niks."

Lang moest Heracles het dus met een man minder doen. "We probeerden op snelheid voorin te counteren, maar als je een paar minuten na rust al die goal tegenkrijgt, dan wordt het wel moelijk", aldus Bruns, die wel vol moed uitkijkt naar het competitieduel met PEC Zwolle. "Als we met dezelfde inzet en agressie spelen, dan heb ik er wel vertrouwen in dat we zondag drie punten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen