Antastasiou wil aankopen, Ten Hag niet graag tegen Roda

16 december 2016, 18:34

Yannis Anastasiou denkt dat gebrek aan scorend vermogen het grootste probleem van Roda JC is in de aanloop naar het duel met FC Utrecht. De trainer zag zijn ploeg afgelopen weekend met 2-0 onderuit gaan tegen FC Groningen. Tegenstander FC Utrecht kende juiste een goede week met in de competitie een overwinning op Heracles en winst in de beker tegen PEC Zwolle.

Anastasiou: "Prioriteit is nu verdedigen"

Anastasiou stelt dat het tegen FC Utrecht vooral prioriteit is om de defensie goed gesloten te houden. "Die speelwijze past perfect bij ons en geeft vertrouwen aan de spelers. Dat neemt niet weg dat meer offensief spel het doel blijft", aldus de trainer op de website van Roda JC. Om dat doel te bereiken hoopt hij in de winterstop enkele versterkingen te verwelkomen. "Inmiddels is duidelijk dat het team op bepaalde posities versterkingen nodig heeft.Om een volgende stap te zetten, zullen de nieuwe spelers echte aanwinsten moeten zijn."

Ten Hag: "Roda onaangename tegenstander"

Erik Ten Hag noemt Roda JC bij FC Utrecht TV een onaangename tegenstander. "Het is moeilijk om te scoren tegen Roda. Kijk alleen al naar hoe vaak ze gelijk spelen", stelt de trainer, die ziet dat FC Utrecht bezig is aan een goede periode. "In het begin was het een hele zoektocht, maar langzaam begint alles op zijn plek te vallen. Er is nu sprake van een bepaalde stabiliteit in het elftal."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen