Hyballa hoeft geen winterstop, Faik twijfelgeval bij Excelsior

16 december 2016, 19:56

Voor NEC en Excelsior staat de laatste wedstrijd voor de winterstop zondag om 12.30 uur op het programma. De ploeg van Peter Hyballa kende een goede week na de 3-0 overwinning op ADO Den Haag terwijl Excelsior met 2-1 onderuit ging tegen sc Heerenveen.

Hyballa: "Graag voetbal met kerstdagen"

Voor Hyballa had de winterstop niet gehoeven. De trainer zegt in gesprek met De Gelderlander niet het idee te hebben dat zijn spelers moe zijn. "Van mij mag de Eredivisie doorgaan met de kerstdagen, net als in Engeland", vertelt de Duitser, die blij is met de prestaties van NEC tot nu toe. "Als we tegen Excelsior een punt pakken of winnen, dan komen we op 19 of 21 punten. Dat had ik niet gedacht in het begin van dit seizoen."

Van der Gaag: "Dan zijn we moeilijk te verslaan"

Mitchell van der Gaag wil zich in de laatste wedstrijd van het jaar revancheren voor de nederlaag in Heerenveen. Hij vond zijn ploeg tegen de Friezen namelijk verre van slecht spelen, zo vertelt hij op de site van de Excelsior." We hebben goede dingen laten zien, hard gewerkt en een goede mentaliteit getoond. Als we dat doen tegen NEC, zijn we een ploeg die moeilijk te verslaan is", aldus de trainer, die nog niet weet of Hicham Faik terugkeert in de basisopstelling. "Het gaat beter met hem, maar dat gaan we zaterdag allemaal pas bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen