Cavani kan niet voorkomen dat PSG weer verzuipt

17 december 2016, 18:56   Bijgewerkt: 17 december 2016, 19:11

Vorig seizoen werd Paris Saint-Germain met een straatlengte voorsprong kampioen in Frankrijk, maar dit jaar verliest de club uit Parijs al voor de jaarwisseling de aansluiting met de toptwee. Vandaag (zaterdag) verloor de ploeg van de bekritiseerde Unai Emery met 2-1 van Guingamp, ondanks een goal van Edinson Cavani.

De druk op Emery zal in de Franse hoofdstad na vandaag weer toenemen. De oud-coach van Sevilla heeft allesbehalve makkelijke maanden achter de rug en bereikte zaterdag een nieuw dieptepunt. Op visite bij het goed presterende Guingamp verloor de regerend kampioen met 2-1. Dat was al het derde teleurstellende resultaat op rij, na de remise tegen OGC Nice van vorige week en de 3-0 nederlaag bij Montpellier HSC.

In de 66ste minuut nam de thuisclub via Yannis Salibur de leiding, vier minuten later maakte Nill De Pauw zelfs de 2-0. In de slotfase kon PSG het tij niet meer keren, al bracht wie anders dan Edinson Cavani de spanning in de tachtigste minuut nog wel terug. De Uruguayaan, dit seizoen de absolute sterspeler van PSG, scoorde zijn zestiende goal in zestien speelronden.

PSG, dat derde staat achter Nice en AS Monaco, speelt woensdag nog tegen hekkensluiter Lorient in de competitie. Wint de club dat duel niet, dan lijkt Emery serieus te moeten vrezen voor vervelende kerstdagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen