Van den Brom blij met 'lucky': "Maakt niet uit hoe we winnen"

18 december 2016, 09:32

John van den Brom erkende na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente (1-2 winst) dat AZ het nodige geluk had bij het doelpunt in de slotfase van de wedstrijd. Dankzij een eigen doelpunt van Peet Bijen in de negentigste minuut stapten de Alkmaarders in de Grolsch Veste als winnaar van het veld.

Van den Brom kan echter niet zitten met de manier waarop de overwinning tot stand kwam. "Vooraf heb ik nog gezegd dat het eigenlijk niet uitmaakt hoe we winnen. Soms heb je een bal als deze nodig", doelt de trainer in gesprek met de NOS op het eigen doelpunt van Twente. "Ik denk ook dat als je de gehele wedstrijd bekijkt dat wij prima hebben gespeeld. We speelden allebei tot het laatste moment voor de overwinning en dan krijg je dit soort momenten."

"Dit was een lucky escape voor ons. Een mooi kerstcadeau", vervolgt Van den Brom, die sowieso terugkijkt op een goed jaar met AZ. "We zijn na de winterstop nog op alle fronten actief en dat is wat je graag wilt. Het wordt een mooie uitdagingen om dit vast te houden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen