Petrovic noemt zeventien punten 'een wereldprestatie'

18 december 2016, 18:23

Zeljko Petrovic was zondag flink opgelucht na de 1-0 overwinning van ADO Den Haag op Sparta Rotterdam. De hoofdtrainer beseft tegelijkertijd ook dat ADO een loodzware opgave wacht in de tweede seizoenshelft.

"Nu hoef ik even niet een boodschap te brengen voor de volgende wedstrijd. Ik liep rond vol frustraties. Ik heb mezelf ook verbaasd, ook over dat ik zo rustig ben gebleven. Dit was het beste medicijn. In plaats van een paracetamol een doelpunt van Sheraldo Becker en de drie punten", reageert de coach tegenover FOX Sports.

ADO sluit met de zege een rumoerig jaar af. Vooral de bestuurlijke problemen hadden zijn weerslag op de Eredivisie-club. "Dit is een prachtige club. Het is verschrikkelijk, want er gebeuren hier al maanden dingen die jullie niet weten en ook niet hoeven te weten. Het is heel moeilijk maar ook heel mooi. Hier kom je als trainer beter uit."

"Dat we zeventien punten hebben gehaald is een wereldprestatie. We moeten oppassen. Deze ploeg heeft versterking nodig. Iedereen binnen deze club weet dat. Anders wordt het verschrikkelijk lastig."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen