Van Polen toe aan winterstop: "Ik ben er even klaar mee"

18 december 2016, 19:45

Bram van Polen is erg blij dat het winterstop is in de Eredivisie. De aanvoerder van PEC Zwolle heeft met zijn ploeg een tegenvallende eerste seizoenshelft achter de rug. Zelf ontving hij zondag nog twee gele kaarten tijdens de 3-0 nederlaag tegen Heracles Almelo.

Sinds 30 oktober wist Zwolle niet meer te winnen. De Blauwvingers staan daardoor op de zestiende plek op de ranglijst. Van Polen kreeg zijn tweede gele kaart voor een overtreding op Robin Gosens. "Ik denk dat ik dezelfde termen als die ik woensdag voor de camera heb gebruikt, nu voor mezelf kan gebruiken. Met name bij die tweede kaart moet ik echt een stuk slimmer zijn. Hij deed het slim, liet zich meteen vallen", reageert de verdediger tegenover FOX Sports.

Op dat moment speelde PEC Zwolle al met een man minder vanwege een rode kaart voor Bart Schenkeveld. Daarnaast zag de aanvoerder Django Warmerdam en Queensy Mening met blessures uitvallen. "Alles valt in ons nadeel. Dat kunnen we onszelf verwijten hoor, maar ik ben er nu wel even klaar mee. Ik denk dat het goed is dat het nu winterstop is, dat we de koppies kunnen leegmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen