Wenger kraakt arbitrage na nederlaag tegen Man City

18 december 2016, 22:09

Arsene Wenger is van mening dat Arsenal de nederlaag van zondag tegen Manchester City (2-1) te danken had aan de arbitrage. De Fransman stak na afloop zijn kritiek over scheidsrechter Martin Atkinson en diens assistenten niet onder stoelen of banken.

Dankzij een snelle treffer van Theo Walcott kwam Arsenal op voorsprong in Manchester. Na rust herstelde City de schade en won het zelfs de wedstrijd. "Ik ben heel erg teleurgesteld en vooral enorm gefrustreerd. Beide tegendoelpunten werden gemaakt vanuit buitenspelpositie. Dat is zeer moeilijk te accepteren. Er gebeuren de laatste tijd dingen op het veld die niet meer serieus te nemen zijn", aldus Wenger in de Engelse media.

"Het is toch ook ongelofelijk dat je steeds weer moet praten over de arbitrage? Wat er gedaan moet worden? Het zijn volgens mij professionals, ze moeten verantwoordelijkheid nemen voor hun fouten. Dit is niet te accepteren, ook niet door mijn spelers. Vandaag (zondag, red.) kan ik mijn spelers niets verwijten. Hoe kun je je verdedigen tegen twee buitenspeldoelpunten?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen