'Swansea City werpt hengel uit naar PSV'er Narsingh'

19 december 2016, 07:36

Het is nog maar de vraag of Luciano Narsingh na de winterstop nog in Eindhoven zal bivakkeren. De vleugelaanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van Swansea City. De Premier League-club uit Wales heeft nog geen officieel bod neergelegd bij PSV, maar heeft wel reeds contact gezocht met zaakwaarnemer Mino Raiola.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagochtend. PSV kan naar verluidt een slordige 5 miljoen euro opstrijken voor Narsingh, wiens contract in het Philips Stadion komende zomer afloopt. Om een transfervrij vertrek van de Oranje-international te kunnen voorkomen, is een winters vertrek of een contractverlenging logischerwijs het meest aantrekkelijk voor PSV. Narsingh heeft meerdere malen aangegeven dat hij niet gratis de deur wil uitlopen bij de huidige nummer drie van de Eredivisie. Bij een winterse verkoop van Narsingh kan PSV het geld gebruiken om te investeren in de spelersgroep.

Narsingh, 19-voudig international van Nederland, werd in 2012 door PSV overgenomen van sc Heerenveen. Hij kwam in 115 optredens tot 21 doelpunten, waaronder Champions League-goals tegen onder meer Manchester United en Bayern München. De rechtsbuiten wordt ploeggenoot van Mike van der Hoorn en Leroy Fer, als hij daadwerkelijk naar Swansea City verkast. De ploeg uit Wales staat momenteel op de voorlaatste plaats in de Premier League en kan daarom wel een impuls gebruiken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen