De Boer sluit terugkeer bij Ajax niet uit: "Zeg nooit nooit"

19 december 2016, 07:59

In de rust van de topper tussen Ajax en PSV nam Frank de Boer afscheid van het publiek van de Amsterdamse club in de ArenA. De oefenmeester, die afgelopen zomer met vier landstitels op zak vertrok bij Ajax, sluit niet uit dat hij in de toekomst nog eens terugkeert bij zijn oude club.

"Zeg nooit nooit. Het zou ook kunnen dat ik in een andere hoedanigheid hier aan de slag ga, maar ik kom hier in ieder geval heel graag terug. We zien wel wat de toekomst ons brengt", zegt de oud-coach van Internazionale tegen FOX Sports. "Ik zal hier altijd naartoe blijven komen, of het nou als supporter is of als werknemer."

Vanaf de tribune zag De Boer zijn oude club met 1-1 gelijkspelen tegen PSV. "Ik zit niet gespannen te kijken, maar ben natuurlijk wel erg geïnteresseerd", aldus de 46-jarige trainer, die wel enigszins kon genieten van het werk van Andrés Guardado. De Mexicaan was verantwoordelijk voor het uitvallen van Kasper Dolberg en Anwar El Ghazi. "Het deed mij een beetje denken aan Christian Poulsen, die namens ons ook eens twee spelers in Eindhoven torpedeerde om de boel op scherp te zetten. Dat hoort erbij, dat is topvoetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen