Ibrahimovic is 'rode wijn': "Kan door tot mijn vijftigste"

19 december 2016, 10:42

Hij stond enkele weken droog bij Manchester United, maar Zlatan Ibrahimovic laat de afgelopen weken weer zien dat hij nog lang niet versleten is. De 35-jarige Zweed scoorde drie keer in de laatste twee wedstrijden en vergelijkt zichzelf met rode wijn.

"Hoe ouder ik word, hoe beter ik word. Het is net als met rode wijn", zegt Ibrahimovic tegen Sky Sports. "Ik ben daar het perfecte voorbeeld van", aldus de Zweed, die het naar zijn zin heeft bij zijn Engelse werkgever. "Ik ben voel me gelukkig. Ik ben 35, maar in mijn hoofd voel ik me twintig. Ik kan tot mijn vijftigste door, maar het is niet aan mij om dat te bepalen."

Het spelen in de Premier League bevalt Ibrahimovic uitstekend. "Het tempo ligt enorm hoog in deze competitie, daar moet je lichaam aan wennen. Maar ik heb mij in mijn loopbaan aan elke competitie kunnen aanpassen."

Afgelopen weekend scoorde de spits twee keer tegen West Bromwich Albion (0-2), waar Ben Foster in het doel stond. De keeper was onder de indruk van de aanvaller van United. "Hij is sterk in de lucht, heeft geweldige voeten en is zeer sterk. Is hij al 35? Niet te geloven. Hij is geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen