Van der Lely tekent nieuw contract bij FC Twente

19 december 2016, 12:34

FC Twente heeft zich tot medio 2020 verzekerd van de diensten van verdediger Jeroen van der Lely, zo valt te lezen op de officiële website van de Tukkers. De 20-jarige linksback doorliep de gehele jeugdopleiding, is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van René Hake en ziet die puike prestaties nu dus beloond worden.

"Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract en beschouw het als een mooie beloning", vertelt van der Lely. "Het is het afgelopen jaar allemaal ontzettend snel gegaan en er is een hoop gebeurd bij de club sinds ik vorig seizoen mijn debuut heb gemaakt. Dit contract is voor mij ook de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om, na een korte onderbreking, terug te keren in het voetbal."

Commercieel en technisch directeur Van Halst is in zijn nopjes met de overeenstemming: "Jeroen is vanuit onze eigen Voetbalacademie doorgestroomd naar de eerste selectie. Dat is natuurlijk wat je wilt als club. Sinds het begin van 2016 heeft Jeroen, samen met enkele andere jonge spelers, steeds meer zijn draai weten te vinden en is hij uitgegroeid tot een belangrijke kracht. We zijn blij dat we hem voor een langere tijd aan de club hebben weten te binden en hopelijk is dit nieuwe contract een verder vervolg van een mooie profcarrière bij FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen