Barça hoopt dat Messi en Iniesta in Catalonië afsluiten

20 december 2016, 12:03

Als het aan FC Barcelona ligt, dan blijven Lionel Messi en Andrés Iniesta tot het einde van hun voetbalcarrière in Catalonië spelen. Dat heeft voorzitter Josep Maria Bartomeu op een persconferentie aangegeven.

Bartomeu zegt dat hij Cristiano Ronaldo een geweldige voetballer vindt, maar dat hij Messi nog net wat beter vindt dan de Portugees. "Leo is de beste voetballer in de historie van het voetbal. Het moge duidelijk zijn dat wij het prachtig zouden vinden als hij zijn carrière bij Barça zal afsluiten. Hij wil hier graag blijven en is hier gelukkig. Hij voelt zich een echte Catalaan en voelt zich verbonden aan Barça", sprak Bartomeu. Naar verwachting gaat de clubleiding binnenkort om tafel met het management van de 29-jarige Messi.

In oktober verlengde Neymar zijn contract al bij Barcelona en vorige week deed Luis Suárez hetzelfde. Mogelijk volgt naast Messi ook nog Andrés Iniesta. "Hij is echt een sleutelspeler voor ons. We zouden het geweldig vinden als hij ook zijn loopbaan bij Barcelona zal afsluiten", aldus Bartomeu, die verder aangeeft dat Barça in de winter geen uitgaande transfers wil zien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen