Hansson denkt aan vertrek: "PSV en Ajax zijn groter"

20 december 2016, 19:25

Pär Hansson streek afgelopen zomer neer bij Feyenoord, maar heeft in Rotterdam-Zuid nog geen grote indruk weten te maken. De Zweed staat na een half seizoen op slechts één competitiewedstrijd en moet Brad Jones en Kenneth Vermeer voor zich dulden in de hiërarchie. De keeper sluit een winters vertrek uit Rotterdam dan ook niet uit.

Hij snapt wel dat Jones bij afwezigheid van Vermeer de voorkeur krijgt. "Brad verkeert in de vorm van zijn leven", zegt Hansson tegen Alltid Fullsatt. "Hij heeft een zeer goede seizoenshelft gedraaid en het is ook een aardige kerel en we kunnen goed met elkaar opschieten. Niets dan lof voor hem."

Jones heeft het naar zijn zin bij Feyenoord, dat bovenaan staat in de Eredivisie. "Feyenoord is een grote club, maar het is duidelijk dat Ajax en PSV groter zijn. Zij voelen ook meer druk. We hebben het goed gedaan, al is de uitschakeling in de Europa League een teleurstelling", als de dertigjarige keeper, die aan een vertrek denkt. "Ik heb een gesprek met Feyenoord gehad en ze weten dat ik meer willen spelen en dat ik zal luisteren als er een club komt. De club wil dat ik blijf, maar zal ook luisteren naar geïnteresseerde clubs."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen