Málaga blameert zich, geen problemen voor Atlético

20 december 2016 – Het avontuur van Málaga in de Spaanse beker is dinsdagavond ten einde gekomen. De nummer elf van La Liga moest in de vierde ronde een 0-2 nederlaag goedmaken tegen Córdoba, maar ging in een spectaculair duel met 3-4 onderuit in La Rosaleda. Ondertussen maakte Atlético Madrid geen fout in het bekertoernooi.

Málaga blameert zich, geen problemen voor Atlético

Tegen tweededivisionist Córdoba verloor Málaga de uitwedstrijd al met 2-0, waardoor het in de return van vanavond aan de bak moest om de achtste finale te halen. In de eerste helft kwam de thuisploeg twee keer op de gewenste voorsprong, maar beide keren had Córdoba een snel antwoord in huis, waardoor het ging rusten met een 2-2 stand. In de tweede helft wist de stuntploeg zelfs nog een 3-4 zege uit het vuur te slepen, waardoor het team van Juande Ramos op dramatische wijze is uitgeschakeld in de Copa del Rey.

In tegenstelling tot Málaga heeft Atlético Madrid wel de achtste finale van het toernooi weten te halen. Dat was al wel duidelijk, omdat de ploeg de uitwedstrijd tegen derdedivisionist Guijuelo al met 0-6 had gewonnen. Door treffers van Nicolais Gaitan, Angel Correa, Juanfran en Fernando Torres werd er vanavond in eigen huis met 4-1 gewonnen. Voor het team van Diego Simeone is na de gemakkelijke zege de winterpauze aangebroken.

Eredivisie

gerelateerd