Inter klimt weer een beetje omhoog op de Serie A-ladder

21 december 2016, 22:45

De subtop van de Serie A begint langzaam maar zeker in het zicht te geraken voor Internazionale. De Nerazzurri wisten in het eigen Stadio Giuseppe Meazza onder aanvoering van Mauro Icardi korte metten te maken met Lazio Roma: 3-0. Het is de vijfde zege in zes wedstrijden voor Inter, dat cijfermatig onder coach Stefano Pioli toch een stuk beter presteert dan diens voorganger Frank de Boer.

Wie alleen de openingsfase van het duel in Milaan heeft gezien, zou raar hebben opgekeken van de uiteindelijke eindstand. Lazio begon namelijk brutaal aan de wedstrijd, met Stefan de Vrij in de basisopstelling en Wesley Hoedt en Ricardo Kishna op de bank. Inter-goalie Samir Handanovic moest binnen een halve minuut al in actie komen en de Sloveen werd daarna meerdere malen getest door Ciro Immobile en Felipe Anderson.

Alsof dit nog niet erg genoeg was voor Lazio, brak vervolgens de grote Mauro Icardi-show aan. De geslepen spits tikte vlak na de openingstreffer van Banega een voorzet van Antonio Candreva, die tegen zijn oude club speelde, tegen de touwen. De Argentijnse goalgetter tilde zijn seizoenstotaal later ook nog, op aangeven van Banega, naar veertien doelpunten. Zijn vijftiende leek er later ook nog te komen, maar Icardi trof de paal.

Inter is nu de nummer zeven van de Serie A. De achterstand op Lazio, dat vierde staat, is nog maar vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen