Babel onderstreept eens te meer waarde voor Deportivo

21 december 2016, 23:16

Deportivo La Coruña-trainer Gaizka Garitano sprak eerder deze week de hoop uit dat Ryan Babel langer dan tot 31 december bij zijn club zou blijven en woensdagavond is wel weer gebleken waarom dat zo is. De Nederlandse vleugelaanvaller was weer bepalend voor de ploeg uit Galicië.

In de zestiende finale van de Copa del Rey won Deportivo met 3-1 van Real Betis, dat in Andalusië nog met 1-0 van deze tegenstander had gewonnen. Babel was na de treffers van Alejandro Arribas en Luisinho goed voor de bevrijdende 3-1 voor Deportivo, dat door toedoen van Cristiano Piccini nog wel een tegentreffer incasseerde. Ryan Donk stond bij Betis in de basis en werd, net als Babel, vlak voor tijd naar de kant gehaald. Babel staat na twaalf officiële optredens voor Depor op vijf goals.

Naast Deportivo wisten Eibar (3-1 tegen Sporting Gijón), Osasuna (2-0 tegen Granada) en Valencia (2-1 tegen Leganes) door te bekeren. Dat goldt ook voor Sevilla, dat flink uithaalde tegen SD Formentera. De vierdeklasser werd met 9-1 verslagen. Luciano Vietto en Wissam Ben Yedder maakten een hattrick, Pablo Sarabia scoorde twee keer en Paulo Henrique Ganso droeg ook zijn steentje bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen