Moeilijke tijden voor Lokhoff: "Dit zijn bittere dingen"

22 december 2016, 07:53   Bijgewerkt: 22 december 2016, 08:06

In zijn loopbaan heeft Ton Lokhoff weleens leukere tijden gekend. De assistent-trainer heeft bij VfL Wolfsburg een lastige eerste seizoenshelft achter de rug, waarin de trainer en de technisch directeur van de club de laan uit werden gestuurd. Lokhoff hoopt dat het tij in de tweede seizoenshelft keert bij de Bundesliga-club.

Bij Wolfsburg volgde interim-trainer Valérien Ismaël de ontslagen Dieter Hecking op, maar de kans is groot dat de club binnenkort een nieuwe coach aantrekt. "Ik zit hier nu tweeënhalf jaar en dit halve seizoen is het zwaarste en meest rumoerige geweest. Het is nooit leuk als de mensen met wie je werkt moeten vertrekken. Dat zijn bittere dingen, want we hebben samen veel succes gehad", baalt hij in gesprek met De Telegraaf.

De mensen die zijn ontslagen, waren belangrijk voor de Nederlander. "Het was Dieter Hecking, die me samen met Klaus Allofs naar Wolfsburg heeft gehaald. Nu zijn ze allebei weg", beseft Lokhoff, die op betere tijden hoopt. "Ik ga ervan uit dat we verder gaan met deze staf. De twee zeges waarmee we hebben afgesloten, bieden wel perspectief, lijkt me."

Halverwege de competitie bezet de club de dertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen