West Brom biedt op Schneiderlin, Hull bindt zestal

23 december 2016, 13:42

West Bromwich Albion wil werk maken van de komst van Morgan Schneiderlin. The Baggies hopen de middenvelder uit Frankrijk voor ruim 15,2 miljoen euro naar The Hawthorns te kunnen halen en heeft inmiddels een bod van dit bedrag bij Manchester United neergelegd.

De 27-jarige Schneiderlin werd in de zomer van 2015 voor bijna 30 miljoen euro gekocht van Southampton, maar verdween op Old Trafford steeds verder naar de achtergrond. Dit seizoen speelde hij onder manager José Mourinho slechts elf minuten in de Premier League. Everton werd ook al in verband gebracht met de Franse international. West Brom is dus al concreet geworden. "Ik wil er niet te veel over zeggen, maar zeg in alle eerlijkheid naar de club en de speler dat we een bod hebben gedaan", aldus manager Tony Pulis.

Hull City

Hull City heeft ondertussen zesvoudig contractnieuws naar buiten gebracht. Het heeft de opties in de verbintenissen van Michael Dawson, Abel Hernandez, Jake Livermore, Harry Maguire, Andy Robertson en Robert Snodgrass gelicht. Het zestal ligt daarom vast tot medio 2018.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen