Rodgers looft spelers na dertiende overwinning op rij

24 december 2016, 23:51

Celtic-manager Brendan Rodgers loofde zijn spelers, nadat zij voor de dertiende keer op rij drie punten hadden gepakt in de Schotse competitie. De titelverdediger won zaterdag de uitwedstrijd tegen Hamilton Academical met 0-3.

"Dit was een heel goede zege. Ondanks de storm, de regen en het kunstgras hebben we in mijn ogen een heel professionele prestatie geleverd. We hebben drie keer gescoord en de nul gehouden", reageerde Rodgers in gesprek met de officiële website van Celtic. "Het zegt veel over onze spelers dat we in deze lastige uitwedstrijd drie keer hebben gescoord, terwijl we bijna de hele tweede helft met tien man speelden." Celtic-speler Callum McGregor kreeg vlak na rust zijn tweede gele kaart.

Rodgers was het niet eens met het wegzenden van McGregor. "Een heel slechte beslissing, het was geen overtreding maar een botsing", stelde de oefenmeester. "Het gaf ons wel een nieuwe uitdaging en daar zijn we heel goed mee omgegaan. We hadden controle over de wedstrijd en zijn er doorheen gekomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen