Basaçikoglu: "Wil alleen nog maar opvallen door spel"

25 december 2016, 12:54   Bijgewerkt: 25 december 2016, 16:37

Bilal Basaçikoglu gooit het roer om. De vleugelaanvaller van Feyenoord heeft een nieuwe zaakwaarnemer gevonden, annuleerde een vakantie op Curaçao en stopt ook met het kleuren van zijn haar. Hij wil in het nieuwe jaar vooral opvallen binnen de lijnen.

"Het is leuk dat je met een mooi kapsel de kleedkamer binnenstapt, maar dat maakt je geen goede voetballer", aldus Basaçikoglu tegen het Algemeen Dagblad over zijn haar. "Ik wil alleen nog maar opvallen door mijn spel, niet door een aparte haardracht. Tijdens het trainingskamp begin januari moet iedereen zich weer bewijzen. Ik had al een reis geboekt naar Curaçao. Dan zou ik 30 december terugkeren in Rotterdam. Maar vaak voel je dan de vermoeidheid nog, terwijl je in Curaçao natuurlijk ook niet om tien uur in bed ligt. Dat wilde ik voorkomen, ik pak nu twee weken volledig mijn rust, proef alleen iets van de kerstsfeer in Londen. Maar de focus ligt nu al bij de tweede helft van het seizoen."

Basaçikoglu wil de volgende stap zetten. "Mijn vader zei in het verleden weleens: Bilal, als het niet lukt bij Feyenoord, moet je misschien verder kijken. Maar zo sta ik er helemaal niet in. Ik speel vaak, heb mijn bijdrage als invaller. Maar het kan en moet nog beter", weet hij. Basaçikoglu kijkt vooral naar zichzelf. "Ik moet doen waar ik goed in ben. Bij Feyenoord zijn we bezig met iets prachtigs, daar wil ik bij blijven horen. Ik wil ook helemaal niet weg, ik wil slagen bij deze club. We zijn zo sterk, er zit geen twijfel in deze selectie. Het ging mis tegen Go Ahead Eagles, maar we pikten de draad meteen weer op. Na de nederlaag tegen Fenerbahce dachten veel mensen weer dat we zouden instorten, maar we wonnen vervolgens ruim van AZ, ADO Den Haag en Vitesse. Zo sterk antwoorden, dat is volgens mij echt anders dan voorheen. We staan bovenaan, maar het zegt allemaal nog niets. Maar ik denk wel dat Feyenoord dicht bij de plek kan komen waar de spelers en de supporters al jaren van dromen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen