Olde Riekerink: "Dit was een mooie overwinning"

25 december 2016, 20:12

Galatasaray-coach Jan Olde Riekerink is trots op zijn team. De Turkse topclub won zondag de thuiswedstrijd tegen Alanyaspor met 5-1. Nigel de Jong en Wesley Sneijder maakten allebei één doelpunt en laatstgenoemde verrichtte ook drie keer het voorbereidende werk.

"Ik ben trots op mijn ploeg. Ik ben tevreden over onze prestatie en de wedstrijd die we hebben gespeeld. Dit was een mooie overwinning", aldus Olde Riekerink op de officiële website van Galatasaray. Door de winst verkleinde de grootmacht uit Istanbul haar achterstand op Super Lig-koploper Istanbul Basaksehir, dat zaterdag 1-1 speelde bij Adanaspor, tot drie punten.

"In de laatste vijf wedstrijden van dit jaar wilden we dertien punten pakken", vervolgt Olde Riekerink. "We begonnen goed aan het nieuwe seizoen, maar daarna lieten we het liggen. Daarom wilde we een reeks van dertien punten uit vijf duels neerzetten. Het gelijkspel tegen Osmanlispor FK (2-2, red.) was ingecalculeerd. Dertien uit vijf was een mooi doel en mijn spelers hebben het bereikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen