Matchwinner Sneijder: "Het viel allemaal samen"

25 december 2016, 21:04

Wesley Sneijder bleef zondag bescheiden na de 5-1 overwinning van Galatasaray op Alanyaspor. De Nederlandse spelmaker had met één doelpunt en drie assists een groot aandeel in de driepunter.

"Dit zijn drie heel mooie punten. We hebben de eerste helft van het seizoen uitstekend afgesloten en keren met een goed gevoel huiswaarts. Het was een mooie teamprestatie, met mooie doelpunten. Het viel allemaal samen", aldus Sneijder op de officiële website van Galatasaray. Hij wilde niet te veel met de eer strijken. "Want je doet het niet alleen. Dit was een belangrijke dag voor ons. Het is nu tijd voor kerst, tijd om dit te vieren."

Sneijder leverde één van zijn assists bij de goal van Nigel de Jong. "Ik ben heel blij met mijn treffer en dit resultaat", vulde De Jong aan. "Dit was mijn eerste doelpunt voor Galatasaray. Ik scoorde na een fantastische assist van Wesley. Het is fijn om de eerste helft van de competitie op deze manier af te sluiten. Voor de wedstrijd hadden we het er al over dat we wilden inlopen op Istanbul Basaksehir en Besiktas. Ons wacht nu een lange tweede seizoenshelft."

Galatasaray staat derde in de Super Lig, op drie punten achterstand van koploper Istanbul Basaksehir. Besiktas is de nummer twee met één punt minder dan de leider. Basaksehir speelde zaterdag 1-1 bij Adanaspor, Besiktas won thuis met 1-0 van Gaziantepspor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen