Transfer Oscar nog niet rond: "Medische keuring in januari"

28 december 2016, 14:32

Shangai SIPG heeft bekendgemaakt dat er zestig miljoen euro is betaald om Oscar van Chelsea naar de Chinese Super League te halen. De transfer is nog niet helemaal rond, want de 25-jarige middenvelder moet op 3 januari nog een medische keuring ondergaan.

Algemeen directeur Sui Guoyang maakt zich echter geen zorgen over het doorgaan van de deal. "Hij was bij Chelsea niet meer in beeld bij Antonio Conte omdat hij geen plek meer voor hem had in een 3-4-3-systeem. Hij vond het vreselijk om op de bank te moeten zitten omdat hij nog zo jong is", legt de algemeen directeur uit op de website van Shangai SIPG.

Ook voor de nationale ploeg voorziet Guoyang geen problemen. "Een ander doel voor Oscar is om terug te keren in de Braziliaanse ploeg. Aangezien Brazilianen in de Super League worden opgeroepen voor Brazilië is dat geen probleem", stelt de bestuurder, die het transferbedrag verdedigerbaar vindt. "Als we geen zestig miljoen bieden, denk je dat hij dan komt? Het is onrealistisch om te denken dat we hem op een andere manier aan ons hadden kunnen binden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen