FC Groningen wil verkopen: "Wel onder juiste voorwaarden"

28 december 2016, 16:00

FC Groningen hoopt in de winterstop nog enkele spelers te verkopen. De club is bereid mee te werken aan een vertrek van enkele spelers die niet veel minuten maken, maar ook jongens met een aflopend contract staan op de transferlijst.

Zo is de club bereid om mee te werken aan een vertrek van Albert Rusnak, Danny Hoesen en Hedwiges Maduro. "Uiteraard wel onder de juiste voorwaarden", aldus directeur Hans Nijland in gesprek met RTV Noord. Over Rusnak gingen al enkele geruchten rond, maar voorlopig is het nog rustig. "Het kan best dat de zaakwaarnemer van Rusnak contact heeft met een paar clubs, alleen weten wij daar niks van."

"Hans Hateboer willen we graag nog proberen te verkopen", vervolgt Nijland. De verdediger is in het bezit van een aflopend contract en een winterse transfer is de enige manier voor Groningen om nog aan hem te verdienen. Nieuwe spelers halen is geen prioriteit bij de club. "Behalve als Hateboer vertrekt. Dan kan het best dat we nog een rechtsback halen. Voor de rest is onze selectie op orde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen