Spurs buigt achterstand om in zege: "Karakter getoond"

28 december 2016, 23:25

Tottenham Hotspur kwam woensdagavond door een bliksemsnel doelpunt van Virgil van Dijk met 1-0 achter bij Southampton, maar toonde veerkracht en liep uit eindelijk uit naar een overtuigende 1-4 overwinning in het St. Mary's. Daar is men in Noord-Londen trots op.

"We hebben karakter getoond", vindt manager Mauricio Pochettino. "Na het eerste kwartier hebben we de wedstrijd gedomineerd. Na de stroeve start was ons optreden fantastisch", glimlacht de oefenmeester van Tottenham. "Dit is een goed resultaat voor ons. Maar toch: als we de top-vier willen halen, dan kunnen het ons niet permitteren om zo aan wedstrijden te starten", stelt Pochettino.

Harry Kane was goed voor de 1-2 voor Tottenham. "Southampton is een lastige tegenstander en als je vier goals maakt, dan doe je het gewoon goed. Ik ben blij dat ik gescoord heb. Veel mensen hebben het er namelijk over als ik een of twee duels niet scoor. Maar goed, dat hoort bij mijn positie", aldus de spits, die opzien baarde met een gemiste penalty, die huizenhoog over ging. "De grond onder de penaltystip liet los", verklaart Kane, die vlak voor tijd gewisseld werd voor de herstelde Vincent Janssen.

Dele Alli was de grote man aan de zijde van de Spurs, met twee goals. "We raakten na de vroege tegentreffer niet in paniek en hielden ons aan het plan. Het was een goede wedstrijd", aldus Alli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen