'Wang komt naar Nederland voor onderhandelingen'

28 december 2016, 23:59

Om weer controle te krijgen over ADO Den Haag, zal Hui Wang op zeer korte termijn voet zetten op Nederlandse bodem. De Chinese investeerder, die met zijn bedrijf United Vansen de Haagse eredivisionist in handen heeft maar door betalingsperikelen geschorst werd als voorzitter van de RvC, gaat de komende dagen om tafel met Ben Knüppe en Job van der Have.

Dat meldt Voetbal International. Knüppe heeft Wang na de uitspraak van de ondernemingskamer op 19 december opgevolgd als RvC-voorzitter en Van der Have beheert tijdelijk de aandelen van United in ADO. Wang komt naar Den Haag met het doel om een oplossing te vinden voor het voldoen aan zijn betalingsverplichtingen, waardoor hij weer de regie in handen kan krijgen bij ADO.

United Vansen, Knüppe en Van der Have ontbraken woensdagochtend stuk voor stuk bij de rechtszaak in Den Haag, maar dat komt dus omdat zij met elkaar zullen onderhandelen over een oplossing. Een overeenkomst is volgens VI nabij. ADO zou nog 2,2 miljoen euro tegoed hebben vanuit het kamp-Wang.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen