Vroegtijdige bekeruitschakeling dreigt voor FC Porto

29 december 2016 – Het wordt voor FC Porto nog een hele klus om zich te kwalificeren voor de knock-outfase van de Portugese beker. Want ook de tweede groepswedstrijd werd niet gewonnen. Thuis tegen Feirense bleef de ploeg op een 1-1 gelijkspel steken.

Vroegtijdige bekeruitschakeling dreigt voor FC Porto

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het leek er even op dat alles goedkwam voor Porto, toen kort na rust de score werd geopend door Iván Marcano. De voorzet vanaf de linkerflank leek eigenlijk te kort te zijn, maar met een knappe tegendraadse kopbal vond de verdediger toch het net. Een kwartier voor tijd ging het echter mis voor Porto, toen Flavio zijn hoofd tegen een goed aangesneden vrije trap zette. 

FC Porto zal nu het slotduel op bezoek bij Moreirense (koploper in de groep) moeten winnen en dan is het nog afhankelijk van het resultaat bij Belenenses - Feirense. Wint Belenenses met dezelfde of een grotere score, dan is Porto alsnog uitgeschakeld.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd