Ranieri wil Schmeichel niet afstaan aan Liverpool

30 december 2016, 09:00

Claudio Ranieri wil helemaal niets weten van een vertrek van Kasper Schmeichel bij Leicester City. De 29-jarige doelman uit Denemarken, zoon van voormalig topkeeper Peter Schmeichel, wordt de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht met Liverpool, maar zal deze winter in het King Power Stadium blijven.

Schmeichel is inmiddels weer een tijdje hersteld van een vervelende handblessure en wordt sinds zijn terugkeer genoemd bij Liverpool, waar doelmannen Simon Mignolet en Loris Karius niet altijd even betrouwbaar zijn. Toch hoeft de club in de Beatles-stad niet aan te kloppen in Leicester, stelt Ranieri. "Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij ons. We gaan hem niet verkopen. We hebben ook geen geld nodig. Liverpool heeft geen kans om hem te halen, maar kan de titel ook wel zonder Kasper winnen", schat de Italiaanse manager in.

Schmeichel was vorig seizoen een belangrijke pion in het kampioensjaar van Leicester, dat momenteel op de toch wel teleurstellende zestiende plaats staat in de Premier League. Leicester wist, op N'Golo Kanté (Chelsea) na, wel alle sterkhouders van de sensationele prestatie van de vorige jaargang te behouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen