Conte: "Courtois is fantastisch en blijft mooi bij ons"

30 december 2016, 15:01

Hoe lang blijft de trein van Chelsea nog door denderen? Dat is een vraag die Engeland al een tijdje bezighoudt. De voetbalmachine van Antonio Conte draait al tijden op volle toeren en heeft al twaalf wedstrijden op rij gewonnen. De thuiswedstrijd tegen Stoke City van komende zaterdag moet overwinning nummer dertien in successie worden voor The Blues.

"Het is geweldig om twaalf keer op rij gewonnen te hebben", zegt Conte, die zichzelf nog niet rijk wil rekenen en erop hamert dat zijn ploeg de rust moet bewaren. "Het is nog niet genoeg voor het kampioenschap. We kunnen namelijk nog niet zeggen dat de titel al binnen handbereik is. We hebben nog de helft van de duels te spelen en hebben slechts zes punten meer dan de tweede plaats", stelt de Italiaan. Liverpool is die nummer twee.

Chelsea lijkt zich niet te gaan roeren in de winterse transferperiode. "We proberen de juiste keuzes te maken, maar het is altijd lastig in januari om spelers te halen. Dat wil iedereen, maar iedereen wil ook de beste spelers aan boord houden...", aldus Conte, die de Real Madrid-geruchten rond Thibaut Courtois heeft meegekregen maar deze in de kiem smoort. "Hij is een van de beste, misschien wel dé beste, keeper ter wereld. Hij werkt heel hard en blijft mooi bij ons. Hij is compleet en fantastisch", zegt Conte, die aangaf dat John Terry weer getraind heeft en zodoende op de weg terug is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen