Guardiola: "Details maken verschil in dit soort duels"

31 december 2016, 21:25

Manchester City-manager Pep Guardiola berust in de nederlaag van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen Liverpool. De voormalig Premier League-kampioen ging zaterdag op Anfield door een rake kopbal van Georginio Wijnaldum in de achtste minuut met 1-0 onderuit in de kraker.

"We begonnen goed, maar hun eerste kans was gelijk een doelpunt en daardoor werd het moeilijk voor ons", aldus Guardiola in gesprek met de BBC. "In de eerste helft creëerden we niet veel, in het tweede bedrijf waren we iets beter. Het is wat het is. Er waren niet heel veel grote kansen. In dit soort wedstrijden maken kleine details het verschil."

Door het verlies blijft Manchester City de nummer drie van de Premier League, op respectievelijk tien en vier punten achterstand van koploper Chelsea en nummer twee Liverpool. Guardiola is niet met de stand bezig. "We moeten ons op de volgende wedstrijd tegen Burnley richten, niet op de ranglijst. We staan voor de tweede helft van het seizoen en zullen zien wat er kan gebeuren", besluit de Spanjaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen