Achilles zet routinier Hendriks na twaalf jaar uit selectie

1 januari 2016, 11:35

Wanneer Achilles '29 maandag de eerste training van het jaar afwerkt is Thijs Hendriks daar niet bij. De 31-jarige aanvaller wordt met het oog op de toekomst teruggezet naar het beloftenteam. Zelf laat hij weten niet te spreken te zijn over de actie van zijn club.

Op de officiële website schrijft Achilles, dat de hekkensluiter is in de Jupiler League, dat er enkele aanpassingen binnen de selectie worden gedaan. "Er zullen in de transferwindow tot 1 februari een aantal spelers op proef mee gaan trainen. Daarnaast zullen enkele talentvolle spelers van Jong Achilles, te weten Brian Campman, Dani Centen en Imrane Oulad Omar met de eerste groep mee gaan trainen. Dat betekent helaas ook dat een aantal spelers, Simon van Beers, Brian Boogers, Thijs Hendriks en Migiel Zeller, daarvoor plaats moeten maken en voorlopig met Jong Achilles moeten gaan trainen", zo valt er te lezen.

Aan de grondslag van het besluit ligt dat Hendriks zelf al aangegeven had na dit seizoen te gaan vertrekken bij Achilles. "Hendriks heeft mede door zijn drukke agenda al aangegeven na dit jaar een stapje terug te gaan doen", is de uitleg bij de mededeling. De aanvaller, die al twaalf jaar bij de club speelt, laat op Twitter weten dat hij allerminst te spreken is over het besluit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen