Mainz haalt verdedigend talent, Delaney naar Werder

2 januari 2017, 16:20

FSV Mainz 05 is voor volgend seizoen alvast verzekerd van de diensten van Marin Sverko. De achttienjarige verdediger komt transfervrij over van Karlsruher SC. Werder Bremen wist zich maandag per direct te versterken met Thomas Delaney (foto).

Het contract van Sverko liep na dit seizoen af, waardoor hij deze maand alvast vastgelegd kon worden door belangstellende clubs. Mainz sloeg als eerste toe. De jeugdinternational van Kroatië ondertekent bij Mainz een contract tot de zomer van 2021. Dit seizoen maakte Sverko zijn debuut als professioneel voetballer.

"We zien in Sverko een talent die uit kan groeien tot een erg goede speler in het betaald voetbal. Hij beschikt zowel voetballend als fysiek over de juiste kwaliteiten. We zijn blij dat hij zijn loopbaan een vervolg gaat geven bij Mainz", vertelt sportief directeur Rouven Schröder op de website van Mainz.

Vrijwel tegelijkertijd kondigde ook Werder Bremen transfernieuws aan. De Bundesliga-club neemt per direct middenvelder Thomas Delaney over van FC Kopenhagen, waar hij sinds 2009 onder contract stond. De 25-jarige Deen ligt tot medio 2020 vast in Bremen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen