Manchester United pakt zege tegen tien spelers West Ham

2 januari 2017, 20:06

Manchester United had maandagavond grote moeite om tien spelers van West Ham United van zich af te houden. Door doelpunten van Juan Mata en Zlatan Ibrahimovic liep het toch uit naar een 0-2 overwinning.

Scheidsrechter Mike Dean besloot al vroeg in de wedstrijd een rode kaart te geven aan Sofiane Feghouli. De speler van West Ham was te laat met zijn tackle op Phil Jones, wat in de ogen van de arbiter goed was voor een rode kaart. Het zorgde voor veel verbazing in het stadion. United kreeg het daarna moeilijk voor elkaar om echt gevaarlijk te worden. David de Gea moest zelfs reddend optreden bij een schot van Manuel Lanzini.

Jesse Lingard kreeg van dichtbij een ideale kans om de bal in een leeg doel te schuiven. Hij kreeg het toch voor elkaar om via de paal de bal in de handen van de keeper te schuiven. Vlak na rust had Michail Antonio het openingsdoelpunt voor West Ham op zijn schoen liggen. Hij wist niet rustig genoeg te blijven in een duel met doelman David de Gea.

Mata wist de muur van West Ham in de slotfase te breken met een trefzeker schot van dichtbij. Een kwartier voor het einde was de zege definitief binnen voor United dankzij een goal van Zlatan Ibrahimovic. Het was de grensrechter ontgaan dat de Zweedse spits buitenspel stond. Door de overwinning staat United zesde in de Premier League. West Ham is terug te vinden in de middenmoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen