Simeone lijkt nog minimaal een jaar bij Atlético te blijven

3 januari 2017, 12:32

In september van het afgelopen jaar baarden Atlético Madrid en Diego Simeone opzien, door hun onderlinge contract met een jaar in te korten (tot medio 2018). Mede door dit opvallende nieuws wordt er sindsdien veel gespeculeerd over de toekomst van de Argentijnse trainer. Toch lijkt hij volgend seizoen nog in de Spaanse hoofdstad te blijven.

Simeone wordt vooral veel in verband gebracht met Internazionale, waar Frank de Boer dit seizoen ontslagen werd en Simeone vroeger ook actief was als speler. Na de aanstelling van Stefano Pioli is dat echter minder het geval, al werd er nog wel gespeculeerd over de toekomst van de Argentijn. "Vergeet niet dat ik nog een jaar onder contract sta bij Atlético", zegt Simeone zelf op zijn perspraatje voor het bekerduel met Las Palmas van dinsdagavond.

"De spelers hebben twee mogelijkheden: mij laten vallen of mij steunen", zegt Simeone verder. Van de geruchtenstroom rond zijn persoon trekt hij zich niets aan. "Ik heb niets meegekregen rond Kerstmis. Ik was lekker bij mijn familie en keek geen televisie. Het waren prachtige dagen en nu ben ik terug met heel veel nieuwe energie en enthousiasme. Het wordt nog een mooi seizoen en het nieuwe stadion komt er ook aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen