Opnieuw fysieke tegenslag voor Pepe en Vermaelen

3 januari 2017, 14:00

In de categorie van verdedigers die de laatste tijd veel geblesseerd zijn misstaan Pepe en Thomas Vermaelen absoluut niet. De verdedigers van respectievelijk Real Madrid en AS Roma stonden dit seizoen al vaak langs de kant en hebben nu weer met fysieke tegenslag te maken gekregen.

Real Madrid meldt via de officiële clubkanalen dat Pepe een kuitblessure opgelopen heeft. De 33-jarige verdediger moet de Copa del Rey-wedstrijd tegen Sevilla van komende woensdag aan zich voorbij laten gaan. De kwetsuur van de Portugees komt Real Madrid slecht uit, omdat Sergio Ramos ook al in de lappenmand zit. Omdat Pepe eerder dit seizoen ook al met een vervelende hamstringblessure kampte, is het de vraag of Real Madrid zijn contract na onder meer Toni Kroos, Cristiano Ronaldo en Gareth Bale ook zal verlengen.

Vermaelen werd de afgelopen jaren al vaak geplaagd door blessureleed en stond dit seizoen door fysiek malheur ook nog maar drie keer in de basis bij AS Roma. De Belgische verdediger speelde in december een hele wedstrijd tegen Chievo Verona en het Roemeense Astra Giurgiu, maar heeft nu dus weer een terugslag gekregen. De 31-jarige Belg moest de training staken wegens liesklachten, zo meldt Sky.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen