Vertonghen: "Onze selectie was niet eerder zo sterk"

3 januari 2017, 17:17

De selectie van Tottenham Hotspur was in zijn eerste vier seizoenen bij de club nooit zo sterk als deze jaargang het geval is, zo stelt Jan Vertonghen. De Londenaren, die woensdag op White Hart Lane bezoek krijgen van Chelsea, wisten hun laatste vier wedstrijden in de Premier League allemaal te winnen.

"Met de aankopen die we hebben gedaan beschikken we nu over een heel sterke ploeg, de sterkste sinds ik hier ben", zegt Vertonghen, die Ajax medio 2012 verruilde voor The Spurs, bij Sky Sports. "We kunnen verschillende systemen spelen. Harry Kane is geblesseerd geweest, Toby Alderweireld is geblesseerd geweest, we hebben veel belangrijke spelers moeten missen. Maar hun vervangers hebben het fantastisch gedaan."

Tegenstander Chelsea won haar laatste dertien wedstrijden in de Premier League, maar Vertonghen heeft er vertrouwen in dat Tottenham een einde kan maken aan die serie. "De manager (Mauricio Pochettino, red.) besteedt veel tijd aan de analyse van de tegenstander. Hij bereidt zich voor op het duel en de manier waarop we moeten spelen. We hebben wat video's en veel verschillende tactische dingen gezien, maar dat is ons geheim. De manager heeft een plan gemaakt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen