Speciaal duel voor Stam: "Maar het gaat niet om mij"

4 januari 2017, 22:45

Er breekt een mooi weekend aan voor Jaap Stam. De manager van Reading FC reist met zijn ploeg af naar Old Trafford, waar hij in het verleden voor Manchester United speelde. De Nederlandse trainer wil echter niet dat men zich te veel met hem bezighoudt: het gaat volgens hem om zijn spelers en of zij potten kunnen breken in het Theatre of Dreams.

"We hebben daar niets te verliezen. We gaan er voor vechten, zoals we altijd doen", zegt Stam aan de vooravond van zijn rentree op Old Trafford op de website van Reading. "Het is niet nodig om nerveus te zijn, de spelers moeten er gewoon van genieten. Dat lukt natuurlijk beter bij een mooi resultaat. Dit is een kans voor de club en de spelers om zichzelf te laten zien."

Stam spreekt zijn team moed in. "Het stadion is groter en de spelers hebben andere namen op hun shirt staan, maar heb vertrouwen in jezelf en het team. Als we hard werken, dan kunnen we het Man United lastig maken", aldus Stam. "Het zal voor mij natuurlijk wel mooi zijn om terug te komen in Manchester. Ik hou van de club en de fans. Ik heb daar een geweldige tijd gehad. Maar het gaat niet om mij, het gaat om Reading", benadrukt de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen