Van Bronckhorst verwacht dat Berghuis gewoon blijft

5 januari 2017, 08:23   Bijgewerkt: 5 januari 2017, 12:41

Feyenoord huurt dit seizoen Steven Berghuis van Watford, maar trainer Walter Mazzarri zegt te overwegen de aanvaller in de winterstop weer terug te halen. Giovanni van Bronckhorst heeft die uitspraken ook gehoord, maar verwacht dat Berghuis gewoon in Rotterdam zal blijven.

Mazzarri overweegt om Berghuis in januari terug te halen naar Watford omdat de club vanwege de Afrika Cup enkele spelers mist. Tegenover het Algemeen Dagblad laat Van Bronckhorst weten dat die situatie helemaal niet aan de orde is. "Ik heb de uitspraken van Mazzarri ook gelezen. Maar er is over dat onderwerp geen contact geweest tussen Watford en Feyenoord, dus dat speelt helemaal niet. Watford mist twee spelers door de Afrika Cup, maar Berghuis heeft afgelopen zomer natuurlijk niet zomaar voor Feyenoord gekozen."

"Bovendien heeft de speler zelf ook nog wel iets te vertellen voor er zo'n besluit kan worden genomen. Hij is hier in Marbella en ik denk dat hij gewoon bij ons zal blijven", aldus van Bronckhorst. Berghuis kwam in de eerste seizoenshelft tot dertien competitiewedstrijden bij Feyenoord waarin hij viermaal trefzeker was.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen