Nice haakt af voor Memphis, PSV-talent wil verhuurd worden

5 januari 2017, 10:14

Memphis Depay mag in de winterstop vertrekken bij Manchester United en wordt dan ook met enkele clubs in verband gebracht. Ook het Franse OGC Nice werd genoemd, maar de verrassende koploper in de Ligue 1 wordt in elk geval niet de nieuwe club van de aanvaller.

Jean-Pierre Rivère, voorzitter van Nice, laat weten dat het onmogelijk is voor de club om Memphis over te nemen van Manchester United. "We hebben hem zeker bekeken, net als veel andere clubs. Maar het is erg ingewikkeld, vooral op financieel gebied. Het gaat namelijk wel om een club die hem voor een bepaald bedrag heeft aangekocht", doelt hij in gesprek met RMC op de transfersom van ongeveer 28 miljoen euro die United aan PSV betaalde.

De Wijs

PSV-talent Jordy de Wijs hoopt dat hij in de tweede seizoenshelft verhuurd mag worden. De linksback staat in de belangstelling van Excelsior en laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat hij openstaat voor een tijdelijke overgang. "Het besluit is niet definitief, omdat PSV eerst duidelijkheid moet hebben over de selectie, maar mijn zaakwaarnemer kijkt op dit moment al wel rond. Dan moet ik wel een goed perspectief hebben om mezelf te kunnen bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen