Petrovic maakt zich zorgen om situatie ADO Den Haag

5 januari 2017, 11:47

Zeljko Petrovic maakt zich zorgen om de situatie waarin ADO Den Haag zich bevindt. De trainer wil ondanks de slechte financiële omstandigheden zo goed mogelijk presteren, maar stelt dat hij er weinig meer aan kan veranderen wanneer dit niet lukt.

"Ik wil goed presteren bij deze club. Kijken naar het linkerrijtje, in ieder geval zorgen dat we niet degraderen en nacompetitie voorkomen. Maar als dat niet lukt, wat kan je er dan nog aan doen?", vraagt Petrovic zich af in gesprek met Omroep West. De trainer hoopt dat de rechter donderdag om 14.30 uur een uitspraak doet die gunstig is voor ADO Den Haag. Wanneer de club alsnog de afgesproken 2,3 miljoen euro ontvangt dan is er weer iets mogelijk op transfergebied.

Petrovic zou nog graag enkele aankopen zien in de winter. "In alle eerlijkheid heeft deze ploeg gewoon versterking nodig. Zonder aankopen wordt het verschrikkelijk zwaar. Mike Havenaar komt nog terug ergens in deze weken en ook Tyronne Ebuehi sluit weer aan. Dan valt het nog mee. Ik blijf wel positief, iedereen werkt hard, maar ik ben wel bezorgd om de club. Dat is iedereen, dat valt elke dag weer op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen