Te Vrede praat met Boluspor, Cambuur wijst bod af

5 januari 2017, 12:39

Mitchell te Vrede werd al langer in verband gebracht met het Turkse Boluspor, maar nu heeft ook technisch manager Gerry Hamstra die interesse bevestigd. Tegenover de Leeuwarder Courant laat hij weten dat de spits in onderhandeling is met de club die uitkomt op het Turkse tweede niveau.

Te Vrede kreeg te horen dat hij overbodig was bij sc Heerenveen en mag dus ook vertrekken in de winter. Voor andere spelers in de selectie is nog geen concrete interesse. "Er hebben zich geen clubs serieus gemeld, het is tot nu toe bij losse flodders gebleven", vertelt Hamstra, die niks wilde zeggen over de mogelijke komst van Martin Ødegaard naar Friesland.

Cambuur

SC Cambuur gaat deze transferperiode niet meewerken aan een vertrek van Sander van de Streek. De club ontving al een bod op de middenvelder, maar heeft dat afgewezen. Technisch directeur Gerald van den Belt laat tegenover de Leeuwarder Courant weten dat een winterse transfer geen optie is. "Wij willen deze groep heel graag bij elkaar houden. Ik denk dat de financiële winst die een transfer van Sander zou opleveren niet opweegt tegen het sportieve verlies. We laten hem in januari niet gaan. Ik breng hem liever in de zomer goed weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen