FC Groningen stuurt Pozzebon weer terug naar Juventus

5 januari 2017, 13:46

Nicolò Pozzebon keert na de winterstop niet meer terug bij FC Groningen, zo meldt de club donderdag. De aanvaller werd een seizoen lang gehuurd van Juventus, maar in overleg werd besloten om hem na een half jaar terug te laten keren naar Italië.

Reden voor de vervroegde terugkeer van Pozzebon naar Juventus is het feit dat Groningen had verwacht dat de aanvaller eerder in staat zou zijn om aan te sluiten bij het eerste elftal dan het geval bleek te zijn. "Bij het huren van Nicolò hadden wij de verwachting dat hij rond deze periode een rol zou kunnen spelen bij de eerste selectie. In de praktijk is gebleken dat hij langer de tijd nodig heeft om bij dat niveau aan te haken", legt Peter Jeltema, manager technische zaken van FC Groningen, uit.

In overleg met Juventus besloot de club vervolgens om de negentienjarige Pozzebon terug te laten keren naar Italië, waar een andere oplossing voor hem wordt gezocht. De aanvaller speelde bij FC Groningen uitsluitend voor het elftal onder 23 jaar en kwam nog geen minuut in actie in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen