Silva nieuwe manager Hull City, Aston Villa huurt Johnstone

5 januari 2017, 14:05

Marco Silva is de nieuwe trainer van Hull City, zo maakt de Premier League-club donderdag bekend. De Portugees is de opvolger van Mike Phelan, die afgelopen dinsdag ontslagen werd. Silva moet Hull, dat hekkensluiter is, gaan behoeden voor degradatie.

Silva tekent een contract dat hem tot het einde van het seizoen aan Hull City bindt. Hij zal tijdens het FA Cup-duel met Swansea City voor het eerst op de bank zitten bij 'The Tigers'. De Portugees was voor zijn klus bij hekkensluiter van de Premier League trainer bij Olympiakos Piraeus, Sporting Portugal en Estoril.

Johnstone

Manchester United-doelman Sam Johnstone maakt het seizoen af op huurbasis bij Aston Villa. De 23-jarige Engelsman was derde keeper achter David De Gea en Sergio Romero en mocht van José Mourinho verhuurd worden om ervaring op te doen. "Het was een kans die ik graag wilde grijpen, een die ik niet kon laten liggen", aldus Johnstone op de website van Manchester United. Vanwege het vertrek van de doelman naar de Championship-club, keert Joel Castro Pereira terug bij United. Hij werd dit seizoen verhuurd aan het Portugese Belenenses.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen