Willem II wil door met Lamprou, Wuytens en Heerkens

5 januari 2017 – Liefst vijftien aflopende contracten zijn er bij het eerste elftal van Willem II, en alleen die van Asumah Abubakar bevat een optie voor nog één jaar. Volgens het Brabants Dagblad heeft technisch manager Joris Mathijsen al aan drie spelers laten weten verder met ze te willen.

Willem II wil door met Lamprou, Wuytens en Heerkens

Freek Heerkens, Dries Wuytens en Kostas Lamprou zijn de drie met wie de club in ieder geval graag verder wil. Dat Willem II met twee van die doorwil, lijkt heel logisch. Heerkens en Lamprou zijn onder Erwin van de Looi vaste klanten in de basis, maar Wuytens hoeft lang niet altijd te rekenen op een basisplek. In bijna de helft van de wedstrijden van de eerste seizoenshelft werd hij helemaal niet gebruikt.

De spelers met een aflopend contract met wie de club voorlopig nog geen gesprekken voert zijn Pele van Anholt, Funso Ojo, Derrick Tshimanga, Erik Falkenburg, Bruno Andrade, Guus Joppen, Dico Koppers, Nigel Bertrams en Mattijs Branderhorst. Daarnaast lopen de huurcontracten van Jari Schuurman (Feyenoord) en Branco van den Boomen (Heerenveen) deze zomer af.

Eredivisie

gerelateerd