Smits wil verhuurd worden: "Ik moet aan speelminuten komen"

5 januari 2017, 18:38

Joshua Smits was anderhalf jaar geleden de koning te rijk, toen hij met NEC de Jupiler League won. Echter ging het aan het eind van dat seizoen fout, toen hij een gecompliceerde polsbreuk opliep. De doelman kwam sindsdien niet meer aan spelen toe in de hoofdmacht. Hoewel hij weer fit is, krijgt Joris Delle de voorkeur onder de lat.

Dus zint de 24-jarige goalie op een tijdelijk vertrek uit Nijmegen. "Ik moet op mijn leeftijd aan speelminuten komen. Daarom hoopte ik dat NEC mee zou willen werken en dat doen ze nu door middel van een testkeeper. Want ze willen eerst een alternatief voordat ik verhuurd mag worden", zegt hij tegenover Omroep Gelderland.

Overigens is het niet gezegd dat als NEC hem laat gaan, Smits wel direct aan spelen toekomt. "Er is wel wat belangstelling, maar we moeten zien of dat concreet wordt. Heel weinig clubs geven nog echt de garantie dat je speelt, maar als je op de training laat zien dat je de betere keeper bent, dan zijn er genoeg clubs die je als eerste keeper willen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen